Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 30 g Öl
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 350 Gramm
- Kalorie
- 10029 kJ / 2396 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 262 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4j 30 menit
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Bärlauchsalz
27h 25min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Bärlauch-Rub
2j 10 menit
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Aioli
10 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min