Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 30 g Öl
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 350 Gramm
- Kalorie
- 10029 kJ / 2396 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 262 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Bärlauch-Rub
2 Std. 10 Min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauchpaste
20min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Aioli
10min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Bärlauch-Spaghetti
30 min.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauchbutter
10min