
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Hollandaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 Gramm
Składniki
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele30 g
-
Öl30 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Wasser50 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Eigelb3
-
Senf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Wartości odżywcze na 350 Gramm
Kalorie
2396 kcal /
10029 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
262 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy