Urządzenia i Akcesoria
Forellencreme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Zitrone Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren5 Stängel
-
Forellenfilet, geräuchert grob zerzupft, einige Stückchen beiseite gelegt125 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Sahne-Meerrettich (aus dem Glas)2 EL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lachs-Dip
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 Min
Meerrettichsuppe
45 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Forellencreme
15 Min
Maritimer Brotaufstrich
10 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Thunfischmousse
10 Min
Lachs-Dill-Creme
5 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min