Wersje kompatybilne
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di burro + q.b.
- 170 g di cipolle dorate, in quarti
- 4 uova
- 250 g di latte
- 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 320 g di farina di mais a grana media
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2h
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1u.
Torta salata a formaggio Brie
50 min
Torta salata di pollo al basilico
1 godz. 25 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Mini valdostane al kamut
1 godz. 5 min
Crocchette di tonno
10h
Quiche pere e gorgonzola
1u.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min