Urządzenia i Akcesoria
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porzioni
Składniki
-
60 g di burro + q.b.
-
170 g di cipolle dorate in quarti
-
4 uova
-
250 g di latte
-
230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
-
320 g di farina di mais a grana media
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Sudamerica
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Gratin di patate
50 min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Quiche di patate, porri e ananas
2 godz. 20 min
Bannock
40 min
Zuppa di latte
30 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Sformato di pane saporito
1 godz. 10 min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Biscotti al burro, corn flakes e cioccolato
4 godz.
Quiche di patate e cipolle
55 min