Wersje kompatybilne
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di burro + q.b.
- 170 g di cipolle dorate, in quarti
- 4 uova
- 250 g di latte
- 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 320 g di farina di mais a grana media
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 606 kJ / 145 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia con la crescenza
1u. 45min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Piadina al miele
1h 10min
Pagnotte turche
2h 20 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Cotton cheesecake
2u. 45min
Torta cocco e ananas
40min
Polka (pane francese)
5h