Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)

Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)

3.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porzioni

Składniki

  • 60 g di burro + q.b.
  • 170 g di cipolle dorate in quarti
  • 4 uova
  • 250 g di latte
  • 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
  • 320 g di farina di mais a grana media
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 606 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...