Urządzenia i Akcesoria
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 porzioni
Składniki
-
60 g di burro + q.b.
-
170 g di cipolle dorate in quarti
-
4 uova
-
250 g di latte
-
230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
-
320 g di farina di mais a grana media
-
1 cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di lievito in polvere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6 g
Kalorie
606 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Sudamerica
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane di patate
3 godz.
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Cheesecake ai mirtilli
5 godz.
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 min
Sandwich uova e crescione
35 min
Torta salata di pollo al basilico
1 godz. 25 min
Pizza mele e brie
1 godz. 50 min
Ficelles picardes
1 godz. 25 min
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min