Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
TM5 TM6

Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 60 g di burro + q.b.
  • 170 g di cipolle dorate, in quarti
  • 4 uova
  • 250 g di latte
  • 230 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
  • 320 g di farina di mais a grana media
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
606 kJ / 145 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy