Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
TM6

Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews

4.6 (12 ocen)

Składniki

  • 20 g oil
    lub 20 g olive oil
  • 170 g onions, cut in wedges
    lub 170 g red onions, cut in wedges
  • 130 - 150 g carrots, sliced (1-2 cm)
  • 70 - 90 g celery stalks, sliced (5-10 mm)

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
1213 kJ / 290 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
9.6 g
Sód
171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy