Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
170 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges170 g
-
carrots sliced (1-2 cm)130 - 150 g
-
celery stalks sliced (5-10 mm)70 - 90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
171 mg
Białko
4 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min