Steamed Cabbage and Pork Dumplings
TM6 TM5

Steamed Cabbage and Pork Dumplings

4.3 (45 ocen)

Składniki

Dumpling Wrappers

  • vegetable oil, plus extra for greasing
  • 150 g water
  • 300 g plain flour
  • 1 Tbsp vegetable oil
  • ¼ tsp fine sea salt
  • water, plus extra as needed

Filling and Dumplings

  • 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 350 g pork mince, broken in pieces
  • 530 g water
  • 20 g soy sauce
  • 10 g rice wine
    lub 10 g sake
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp light sesame oil
  • plain flour, plus extra for dusting

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
318 kJ / 76 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy