Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Dumplings
1 godz. 15 min
Wonton Soup
1 godz.
Fried Wontons
45 min
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Wildberry Jam
1 godz.
Soya Milk Ice Cream
10 godz. 15 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.