
Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)100 - 200 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery stalk, carrots and onions), cut in pieces200 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed minced meat (half pork and half beef)800 g
-
dry white wine100 g
-
crushed tomatoes, canned300 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Béchamel sauce
-
milk1000 g
-
butter cut in pieces80 g
-
flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Lasagne assembly
-
butter for greasing and topping
-
dried lasagne pasta approx. 12 sheets (10 cm x 20 cm)250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
994 kcal /
4161 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
64 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti carbonara
40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Cauliflower cheese
55 min
Vegetable soup
35 min
American-style pancakes
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min