
Urządzenia i Akcesoria
Granchio ripieno
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
4 granchi (granciporro) cotti
-
100 g di pane raffermo
-
100 g di latte
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline
-
150 g di cipolla dorata a pezzi
-
4 spicchi di aglio
-
30 g di olio di oliva
-
100 g di pancetta a cubetti
-
1 limone il succo spremuto fresco
-
4 pizzichi di sale
-
1 peperoncino piccante fresco senza semi, tritato
-
4 cucchiaini di pangrattato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
418 kcal /
1747 kJ
Białko
40.5 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
25.8 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga ai Caraibi
10 Przepisów
Włochy
Włochy