Granchio ripieno

Granchio ripieno

5.0 2 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 granchi (granciporro) cotti
  • 100 g di pane raffermo
  • 100 g di latte
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline
  • 150 g di cipolla dorata a pezzi
  • 4 spicchi di aglio
  • 30 g di olio di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 1 limone il succo spremuto fresco
  • 4 pizzichi di sale
  • 1 peperoncino piccante fresco senza semi, tritato
  • 4 cucchiaini di pangrattato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 418 kcal / 1747 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 25.8 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...