Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pistácií, solených, loupaných
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 400 gramů másla, na kousky
- 500 gramů kuřecích jater, očištěných a osušených
-
3
snítky čerstvého tymiánu,
lub 1 čajová lžička sušeného tymiánu - 3 snítky petrželové natě
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce brandy (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 sklenici
- Kalorie
- 3014 kJ / 720 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 68.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Valašská kyselica
45 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Směs koření harissa
5min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Šumivé jahody
5min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 Min
Tvarůžková pomazánka
5min
Brusinkové čatní
25 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min