Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
TM5 TM6

Pâté z drůbežích jater s pistáciemi

5.0 (19 ocen)

Składniki

  • 100 gramů pistácií, solených, loupaných
  • 150 gramů cibule, na čtvrtky
  • 2 stroužky česneku
  • 400 gramů másla, na kousky
  • 500 gramů kuřecích jater, očištěných a osušených
  • 3 snítky čerstvého tymiánu,
    lub 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 3 snítky petrželové natě
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 2 polévkové lžíce brandy (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 sklenici
Kalorie
3014 kJ / 720 kcal
Białko
20.3 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy