Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 165.3 g
- Tłuszcz
- 93.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 3988.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanilkový kešu jogurt
16 Std.
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Špenátový quiche se žampióny
35 min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 min
Pohankové noky do polévky
40 min
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4 godz. 40 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Chia puding s oříšky kešu a borůvkovými povidly
2h 15min
Hummus s medvědím česnekem
15 Min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1h 25min