Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 165.3 g
- Tłuszcz
- 93.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 3988.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30 min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1h 20min
Palak Paneer
45 min
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1 godz.
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Kari ze špičatého zelí
35 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Kokosová granola
1 Std. 40 Min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 godz.
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min