Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki

Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki

3.0 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Salsa dolce di fagioli azuki
  • 150 g di fagioli azuki rossi secchi in ammollo per 4-24 ore
  • 850 g di acqua
  • 50 g di zucchero grezzo
Torta di riso
  • 100 g di farina di riso (vedere consigli)
  • 125 g di farina di riso glutinoso
    125 g di farina di riso, dolce (vedere consigli)
  • 60 g di zucchero a velo
  • 75 g di latte
  • 15 g di frutta secca mista (es. uvetta, albicocche, pesche), a pezzi piccoli
  • 1000 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 314 kcal / 1318 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...