Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farro
- 150 g di frutta secca mista (es. fichi, albicocche o prugne)
-
270
g di latte
lub 270 g di kefir -
40
g di lievito di birra fresco
lub 2 bustine di lievito di birra disidratato (totale 16 g) - 40 g di miele
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di uva passa
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia dolce
45min
Pane del vescovo
1 Std.
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Bocconcini di quinoa e carote
30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30min
Ciambellone integrale noci e fichi
2h
Torta di zucca con farina di farro
55 min
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1 Std.