Urządzenia i Akcesoria
Panini dolci al farro con frutta secca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 pezzi
Składniki
-
200 g di farro
-
150 g di frutta secca mista (es. fichi, albicocche o prugne)
-
270 g di kefir270 g di latte
-
2 bustine di lievito di birra disidratato, (totale 16 g)40 g di lievito di birra fresco
-
40 g di miele
-
200 g farina tipo 0
-
20 g di olio di oliva
-
1 ½ cucchiaini di sale
-
50 g di uva passa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
834 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Un dolce risveglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Mini hamburger veloci
50 min
Pagnotte banana e segale
1 godz. 50 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Biscotti integrali arancia e limone
1 godz. 30 min
Torta integrale di mele
45 min
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min