
Urządzenia i Akcesoria
Panini dolci al farro con frutta secca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 pezzi
Składniki
-
di farro200 g
-
di frutta secca mista (es. fichi, albicocche o prugne)150 g
-
di latte270 g
-
di lievito di birra fresco40 g
-
di miele40 g
-
di farina tipo 0200 g
-
di olio di oliva20 g
-
di sale1 ½ cucchiaini
-
di uva passa50 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
199 kcal /
834 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un dolce risveglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy