Wersje kompatybilne
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g di pasta sfoglia rettangolare
- 1 tuorlo d'uovo
- 20 g di miele
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- 130 g di panna
- 30 g di cioccolato bianco a pezzi
- 25 g di pistacchi tritati
- semi di sesamo nero q.b. per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1u.
Soufflé al formaggio
55min
Bavarese alle nocciole
6h 40 min
Bignè a sorpresa
2u.
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Bignè al salmone
1h 50min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Palline al prosciutto
1h 30 min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Flan al salmone affumicato
45 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min