蔬菜燉羊肉和庫司庫司

蔬菜燉羊肉和庫司庫司

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 香菜 ,略切碎
    4 根
  • 巴西利 ,只取葉子
    4 根
  • 洋蔥 ,切塊
    120 克
  • 羊肩肉 ,切塊,約 4公分
    500 克
  • 3 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    40 克
  • 紅蘿蔔
    150 克
  • 蕪菁
    80 克
  • 櫛瓜
    200 克
  • 庫司庫司(中型)
    300 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 350 克
  • 500 克
  • 肉桂粉
    1 ½ 茶匙
  • 乾薑粉
    1 茶匙
  • 葡萄乾
    100 克
  • 罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份
    260 克
  • 番紅花粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 962.2 kcal / 4026 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 44.5 g
Węglowodany 104.6 g
Błonnik 12.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...