
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜燉羊肉和庫司庫司
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
香菜 ,略切碎4 根
-
巴西利 ,只取葉子4 根
-
洋蔥 ,切塊120 克
-
羊肩肉 ,切塊,約 4公分500 克
-
鹽3 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油40 克
-
紅蘿蔔150 克
-
蕪菁80 克
-
櫛瓜200 克
-
庫司庫司(中型)300 克
-
橄欖油20 克
-
水350 克
-
水500 克
-
肉桂粉1 ½ 茶匙
-
乾薑粉1 茶匙
-
葡萄乾100 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,瀝乾水份260 克
-
番紅花粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
962.2 kcal /
4026 kJ
Białko
37.5 g
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.6 g
Błonnik
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan