
Urządzenia i Akcesoria
小里肌佐紅酒醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭 ,去皮30 克
-
紅葡萄酒150 克
-
紅蘿蔔 ,切條(約1公分 x 7公分)300 克
-
豬里肌肉 (約500克,Ø約6公分)1 塊
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
水100 克
-
肉高湯醬½ 茶匙
-
杜松子8 粒
-
紅櫻桃果醬 (opcjonalnie)25 克
-
奶油20 克
-
玉米粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
250 kcal /
1047 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan