德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥

德國酸菜小里肌配馬鈴薯泥

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊
    350 克
  • 培根丁
    100 克
  • 豬里肌肉
    500 - 600 克
  • 2 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 甜紅椒粉
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 煙燻培根片 (60-80克)
    6 - 8 片
  • 德國酸菜 (罐裝或真空包)
    500 克
  • 乾月桂葉 (opcjonalnie)
    1 片
  • 杜松子 (opcjonalnie)
    3 粒
  • 500 克
  • 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
    750 克
  • 油炸用蔬菜油
    3 大匙
  • 牛奶
    140 克
  • 奶油
    40 克
  • 肉豆蔻粉
    2 - 3 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 590 kcal / 2467 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...