培根雞腿卷佐馬鈴薯
TM5 TM6

培根雞腿卷佐馬鈴薯

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 克 蒜頭
  • 5 根 新鮮迷迭香
  • 150 克 培根片
    lub 150 克 切片火腿
  • 800 克 火雞腿, 去皮
    lub 800 克 去皮帶骨雞腿
  • 1 茶匙 鹽
  • 3 小撮 黑胡椒粉
  • 20 克 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
  • 1300 克 水
  • 600 克 馬鈴薯 ,切塊(約4公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2174 kJ / 520 kcal
Białko
51 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy