Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 5 根 新鮮迷迭香
-
150
克 培根片
lub 150 克 切片火腿 -
800
克 火雞腿, 去皮
lub 800 克 去皮帶骨雞腿 - 1 茶匙 鹽
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
- 1300 克 水
- 600 克 馬鈴薯 ,切塊(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.1 g