培根雞腿卷佐馬鈴薯

培根雞腿卷佐馬鈴薯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮迷迭香
    5 根
  • 培根片
    150 克
    150 克 切片火腿
  • 火雞腿, 去皮
    800 克
    800 克 去皮帶骨雞腿
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 特級初榨橄欖油 (2 大匙)
    20 克
  • 1300 克
  • 馬鈴薯 ,切塊(約4公分)
    600 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 520 kcal / 2174 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...