
Urządzenia i Akcesoria
培根雞腿卷佐馬鈴薯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮迷迭香5 根
-
培根片150 克
-
火雞腿, 去皮800 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉3 小撮
-
特級初榨橄欖油 (2 大匙)20 克
-
水1300 克
-
馬鈴薯 ,切塊(約4公分)600 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
520 kcal /
2174 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan