
Urządzenia i Akcesoria
起士雞肉卷佐咖哩醬
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
高達乳酪(Gouda) ,切塊60 克
-
培根丁60 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,每片以蝴蝶切法平切對開800 - 850 克
-
醬油3 大匙
-
牛肉調味醬 (如:保衛爾、美極)1 茶匙
-
橄欖油40 克
-
洋蔥 ,切塊280 - 300 克
-
蒜頭 ,依個人口味調整2 - 3 粒
-
鹽1 小撮
-
地瓜 ,去皮、切塊(約4公分)400 克
-
蘋果,任一種類 ,去核(500克帶皮切片、180克去皮切片)680 克
-
醋 (可用蘋果醋或米醋),(詳見要訣)2 茶匙
-
咖哩粉 ,依個人口味調整1 茶匙
-
水200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
656 kcal /
2745 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan