Dill and Feta Flatbread
TM6 TM5

Dill and Feta Flatbread

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 20 g fresh dill leaves
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 150 g water
  • 100 g olive oil, plus extra for greasing
  • 350 g bread flour, plus extra for dusting
  • 200 g feta cheese, cut in pieces

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1491 kJ / 356 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy