Urządzenia i Akcesoria
Dill and Feta Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 h
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 h 30 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Bacon Roly-polies
1 h
Dill and feta flatbread
1 h 20 min
Two-Flavoured Picnic Rolls
1 h 30 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 h 45 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 h 50 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 h
Curry Bread Rolls
2 h 10 min
Chorizo Bread
1 h 30 min