![Dill and Feta Flatbread Dill and Feta Flatbread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2330202E-E60B-4893-A4AF-25269F20552A/Derivates/86459758-CD32-4C94-89D8-7B7DF920B63B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh dill leaves
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
lub 20 g fresh yeast, crumbled - 150 g water
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 350 g bread flour, plus extra for dusting
- 200 g feta cheese, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2 godz. 25 min
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min
Lemon Bars
1 godz. 45 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Yoghurt Bread
2 godz.