Urządzenia i Akcesoria
Dill and Feta Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seriously Seedy Crackers
30 min
Irish Stout and Walnut Bread
2 godz. 50 min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Pitta Bread
2 godz.
German Bread
4 godz. 15 min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Tomato Ketchup
40 min
Pogača (bread)
3 godz.
Olive Bread Rolls
2 godz.
Tomato Pie
3 godz.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min