Urządzenia i Akcesoria
Dill and Feta Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Olive Spread
5 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Mini Spinach Calzone
2 godz. 35 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 godz. 30 min
Yoghurt Bread
2 godz.