Urządzenia i Akcesoria
Dill and Feta Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye Bread Rolls
4sa
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3sa 40 dk
Pitta Bread
2sa
Parmesan and Rosemary Buns
1sa 45 dk
Spelt Bread
1sa 45 dk
Brioche
5sa
Turmeric and Onion Bread
2sa 45 dk
Cottage Loaf
3sa 30 dk
Yoghurt Bread
2sa
Pizza Capricciosa
1sa 35 dk
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1sa 30 dk
White Finger Rolls
3sa 30 dk