
Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's Cheese Flans and Leeks
-
butter for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
soft goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, sliced (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt Sauce
-
soft goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
260 kcal /
1089 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2.5 g