Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's Cheese Flans and Leeks
-
butter for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
soft goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, sliced (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt Sauce
-
soft goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Apple tart
1 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Yoghurt Dressing
5 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Green Goodness Soup
10 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pasta alla Norma
50 min