Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa ai porcini
20 dk
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 dk
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 dk
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Tartine tonno e ceci
30 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Crostoni alla salsiccia
15 Min