
Urządzenia i Akcesoria
Sos serowy roquefort
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół40 g
-
masła pokrojonego na kawałki50 g
-
sera roquefort pokrojonego na kawałki160 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu180 g
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
-
skrobi kukurydzianej1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
333.5 kcal /
1395.5 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
31.3 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Sód
747.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KLASYCZNE SOSY
9 Przepisów
Polska
Polska