Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
TM6 TM5

Herbst-Kroketten mit Steinpilzen

3.0 (13 ocen)

Składniki

  • 200 g Steinpilze, frisch
    lub 200 g Kräuterseitlinge, bzw. Champignons
  • 50 g natives Olivenöl
  • 100 g Butter
  • 30 g Zwiebel
  • 170 g Mehl
  • 800 g Milch, lauwarm
  • 1 Prise Muskat
  • 2 Prisen Salz
  • 400 - 500 g Paniermehl
  • 2 - 3 Eier, verquirlt
  • 300 g Öl zum Frittieren

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1446 kJ / 346 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy