Urządzenia i Akcesoria
Camembert-Soufflé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 Stück
Składniki
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Camembert würzig (z.B. Coeur de Lion), in Stücken100 g
-
Milch180 g
-
Eier3
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kräuter der Provence1 TL
-
Mehl50 g
-
Sahne20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
754 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Feta-Cremesuppe
35 min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 godz.
Persischer Ofentoast
25 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Käsesuppe
35 min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1 godz. 15 min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 min
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 min