Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 godz. 25 min
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1j
Tarte au Vin cuit
45 Min
Lamm-Kebab
35 Min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Muschelsuppe
40 min
Schokoladen-Gateaux mit gebeizten Bananen
6 Std. 20 Min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1h 10 min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1j
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3sa
Lachs-Tatar
5 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15 min