Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 70 g di Gouda, a pezzi
- 150 g di farina tipo 1 + q.b.
- 80 g di burro morbido, a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 70 g di pancetta a cubetti
- 40 g di semi di girasole
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 715.4 kJ / 171 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 178.3 mg
Alternatywne przepisy
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Daquoise ai pistacchi
1h
Panini centrotavola
4h 15min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 Std. 50 Min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 Std.
Biscotti di pasta sablée
12h 40min