
Urządzenia i Akcesoria
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
mięsa wołowego pokrojonego na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonego500 g
-
jajko2
-
bułki tartej50 g
-
mleka100 g
-
soli1 ¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM3 łyżeczki
-
pieczarek pokrojonych w ćwiartki150 g
-
olej ilość do smażenia pieczarek i natłuszczenia folii
-
mięsa wieprzowego, bez ścięgien np. z szynki, pokrojonego na 2-3 cm kawałki, lekko zmrożonego300 g
-
filetów z piersi kurczaka pokrojonych w paski o grubości 1 cm200 g
-
wody800 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
263.9 kcal /
1104 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
516.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WYTRAWNE ROLADY
10 Przepisów
Polska
Polska