Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 300 g Babyspinat, frisch
- 20 g Öl
- 120 g Ricotta
- 50 g Sahne
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 20 g Butter, weich
- 8 Eier, Zimmertemperatur
- ½ TL Fleur de Sel
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 750 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Weiße Tomatensuppe
40min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30 min
Spanisches Ei im Glas
40min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Lila Erdäpfelmousseline
35 Min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Ravanello Tonnato
20 min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min