Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 2 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di finocchi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso a pezzi
- 100 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 2 filetti di acciughe sott'olio, scolate
- 3 cucchiai di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Białko
- 24.6 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 41.9 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aperitivo agrodolce
10 Min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Salsa selinuntina
15min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Insalata capricciosa di carne
15min
Krapfen di patate ripieni
2 Std. 30 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8h 15min
Salsa alla reggiana
15min
Crema di funghi e noci
15min