Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

4.3 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    400 g
  • di farina di castagne
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale (a piacere)
    1 - 1 ½ cucchiaino
Ripieno
  • di gherigli di noci
    70 g
  • di mandorle pelate
    70 g
  • di nocciole sgusciate e spellate
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 540 kcal / 2259 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 67.9 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...