
Urządzenia i Akcesoria
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua300 g
-
di lievito di birra fresco20 g
-
di farina tipo 0 + q.b.400 g
-
di farina di castagne100 g
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di sale (a piacere)1 - 1 ½ cucchiaino
Ripieno
-
di gherigli di noci70 g
-
di mandorle pelate70 g
-
di nocciole sgusciate e spellate70 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
67.9 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy