Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole

4.3 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 300 g di acqua
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di farina di castagne
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
  • 70 g di gherigli di noci
  • 70 g di mandorle pelate
  • 70 g di nocciole sgusciate e spellate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 540 kcal / 2259 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 24.9 g
Węglowodany 67.9 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...