Healthy Pancake Muffins
TM6 TM5

Healthy Pancake Muffins

2.7 (13 ocen)

Składniki

  • 125 g wholemeal flour
  • 100 g plain flour
  • 30 g sunflower margarine, dairy free
  • 1 Tbsp granulated sugar
  • 1 Tbsp baking powder
  • 1 pinch fine sea salt
  • 300 g soya milk
  • 2 large eggs
  • 200 g fresh raspberries

Wartości odżywcze
na 36 piece
Kalorie
152 kJ / 36 kcal
Białko
1.3 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy