Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
356.4 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Banana and Oatmeal Energy Bars
1 godz. 10 min
Oats, Coconut and Honey Balls
25 min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1 godz. 15 min
Root Vegetable Oaty Squares
1 godz. 10 min
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Sweet Potato Doughnuts
1 godz.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min
Apple Pancakes
30 min
Banana and Oat Muffins
35 min