Raspberry and Pistachio Muffins
TM5 TM6

Raspberry and Pistachio Muffins

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 65 g unsalted butter, soft
  • 3 egg whites, from large eggs
  • 1 pinch fine sea salt
  • 80 g brown sugar
  • 60 g pistachio nuts, unsalted, shelled, plus 2 Tbsp for decoration
  • 50 g ground almonds
  • 30 g cornflour
  • 1 tsp baking powder
  • 100 g fresh raspberries, halved

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1045 kJ / 249 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy