Raspberry and Pistachio Muffins

Raspberry and Pistachio Muffins

4.4 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • unsalted butter soft
    65 g
  • egg whites from large eggs
    3
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    80 g
  • pistachio nuts, unsalted, shelled plus 2 Tbsp for decoration
    60 g
  • ground almonds
    50 g
  • cornflour
    30 g
  • baking powder
    1 tsp
  • fresh raspberries halved
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 249 kcal / 1045 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...