Urządzenia i Akcesoria
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pieces
Składniki
Caramel Sauce
-
unsalted butter diced35 g
-
dark brown sugar65 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Cupcakes
-
pears firm, peeled, cored, cut in pieces250 g
-
unsalted butter diced100 g
-
soft dark brown sugar100 g
-
medium eggs2
-
self-raising flour300 g
-
milk250 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon (opcjonalnie)2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Caramel Buttercream
-
sugar150 g
-
unsalted butter diced75 g
Assembly
-
mini salted pretzels broken in 2, for decorating12
-
coloured chocolate sweets red12
-
edible cake decorations (eyes)24
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
483.4 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1845.1 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
61.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 godz. 50 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Non-alcoholic Christmas Punch
10 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
American-style Pancakes
40 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30 min
Digger Construction Cake
3 godz.
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min