Urządzenia i Akcesoria
Orange and Pear Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portions
Składniki
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
4 g
Kalorie
1484 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min