
Urządzenia i Akcesoria
Orange and Pear Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz.
8 portions
Składniki
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
355 kcal /
1484 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
61 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Cheese Sauce
15 min
Quick Bread Rolls
45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Cheesy Triangle Scones
25 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min