Glace stracciatella

Glace stracciatella

4.2 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
800 g

Składniki

La glace au yaourt (la veille)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • de lait en poudre
    80 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de yaourt à la grecque
    200 g
Les copeaux de chocolat (le jour même)
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 2507 kcal / 10479 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 175 g
Węglowodany 200 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...