Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Białko
- 59.65 g
- Węglowodany
- 377.92 g
- Tłuszcz
- 59.07 g
- Błonnik
- 23.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pastas de almendra sin gluten
1 godz.
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Masa sablé sin gluten
1 godz.
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8u.