Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Białko
- 59.65 g
- Węglowodany
- 377.92 g
- Tłuszcz
- 59.07 g
- Błonnik
- 23.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Preparación de harinas sin gluten
5min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8u.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Masa sablé sin gluten
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Tortitas sin gluten
40min