Mezcla de harinas sin gluten para repostería

Mezcla de harinas sin gluten para repostería

4.8 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g

Składniki

  • 100 g de almendras crudas sin piel
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 5.3 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 1671 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 68.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...