Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 530 g Öl
- 5 Semmeln, altbacken, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1000 g weiße Bohnen, aus der Dose, (Abtropfgewicht)
- 2 ¼ - 2 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 1 ½ EL Majoran, getrocknet
- 4 Blätter gezogener Strudelteig
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2775 kJ / 663 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polo Nero
50 menit
Cremespinat
30 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9h
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Grammelpogatscherl
1h 10 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Linzer Seidenknödel
50 menit
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1j 20 menit
Marillenkuchen
1j 30 menit
Waldviertler Knödel
1j