
Urządzenia i Akcesoria
Purbacher Bohnenstrudel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt120 g
-
Öl530 g
-
Semmeln, altbacken in Würfeln (ca. 1 cm)5
-
weiße Bohnen, aus der Dose (Abtropfgewicht)1000 g
-
Salz nach Geschmack2 ¼ - 2 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Majoran, getrocknet1 - 1 ½ EL
-
gezogener Strudelteig4 Blätter
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
663 kcal /
2775 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
88 g
Błonnik
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Servus
12 Przepisów
Austria
Austria