義式蛋白杏仁餅(無麩質)
TM5 TM6

義式蛋白杏仁餅(無麩質)

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 2 顆 蛋白
  • 130 克 黃砂糖 (二砂糖)
  • 150 克 杏仁粉
  • ¼ 茶匙 香草精
  • 水 ,少許(沾水用)
  • 30 顆 帶皮杏仁果

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
194.7 kJ / 46.7 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy