
Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔絲酥餅
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 個
Składniki
油皮
-
水65 克
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
白油55 克
-
中筋麵粉135 克
油酥
-
低筋麵粉85 克
-
白油40 克
內餡
-
香油10 克
-
蝦米15 克
-
蔥 ,切蔥花30 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切絲420 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水 ,少許,刷水用
-
黑芝麻 ,適量
-
白芝麻 ,適量
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
161 kcal /
673 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan