Mango Cheesecake
TM6 TM5 TM31

Mango Cheesecake

3.7 (16 ocen)

Składniki

Almond and Macadamia Base

  • 40 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 120 g blanched almonds
  • 120 g macadamia nuts
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp maple syrup
  • 40 g desiccated coconut

Cheesecake

  • 5 gelatine leaves
  • water, for soaking
  • 120 g coconut sugar
  • 260 g ripe mango, flesh only, cut in pieces
    lub frozen mango pieces, defrosted
  • 500 g cream cheese
  • 300 g whipping cream

Mango Coulis

  • 20 g coconut sugar
  • 200 g ripe mango, flesh only, cut in pieces, plus extra finely sliced for garnishing
    lub frozen mango pieces, defrosted, plus extra finely sliced for garnishing
  • 1 Tbsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2006.7 kJ / 479.6 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
41.3 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Błonnik
3 g
Sód
183.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy