Urządzenia i Akcesoria
Mango Cheesecake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
12 slices
Składniki
Almond and Macadamia Base
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
blanched almonds120 g
-
macadamia nuts120 g
-
fine sea salt1 pinch
-
maple syrup1 Tbsp
-
desiccated coconut40 g
Cheesecake
-
gelatine leaves5
-
water for soaking
-
coconut sugar120 g
-
frozen mango pieces, defrostedripe mango flesh only, cut in pieces260 g
-
cream cheese500 g
-
whipping cream300 g
Mango Coulis
-
coconut sugar20 g
-
frozen mango pieces, defrosted, plus extra finely sliced for garnishingripe mango flesh only, cut in pieces, plus extra finely sliced for garnishing200 g
-
lemon juice1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
183.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
2006.7 kJ /
479.6 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Meat Stock Paste
45 min
Tortillas
1 godz. 30 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Potato Flatbreads
12 godz.
Coconut Milk
20 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Bloody Mary Soup
25 min
Full English Breakfast Popover
35 min