Urządzenia i Akcesoria
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
2 pražmy královské, očištěné a vykuchané (cca 400 gramů)
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
30 gramů olivového oleje plus podle chuti
-
1 - 2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele
-
300 gramů cherry rajčat
-
500 gramů brambor oloupaných, nakrájených na plátky
-
200 gramů mléka
-
15 gramů másla
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
26 g
Kalorie
1580 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
16.78 g
Błonnik
4.71 g
Węglowodany
31.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 Min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 Std. 5 Min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 Min
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2 Std. 45 Min
Zapečené brambory s lososem a koprem
1 Std.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min