Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de espinacas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
100 g de hojas de espinaca fresca cocidas y bien escurridas
-
2 huevos
-
260 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
41 g
Kalorie
4624 kJ /
1101 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
203 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Los alfajorcitos de mi abue
1 godz. 45 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Masa de pasta fresca
1 godz.
Namura (pastel de semolina de trigo)
1 godz. 50 min
Ñoquis con salsa de tomate y albahaca
50 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Apple crumble vegano
1 godz.
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Pizza con masa madre, jitomates cherry y calabacita salteada TM6
20 godz.
Salsa pomodoro
40 min