Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de espinacas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
100 g de hojas de espinaca fresca cocidas y bien escurridas
-
2 huevos
-
260 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
41 g
Kalorie
4624 kJ /
1101 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
203 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Masa de pasta fresca
1 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Pan artesanal TM6
5 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min