Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 400 g de crema para batir, bien fría
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nieve de Piña
10min
Crema batida
10min
Helado de vainilla
12 godz.
Mousse de chocolate con leche
3 Std.
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
13 Std.
Helado de dulce de leche
12 godz.
Alfajores
1h 30min
Alfajores Argentinos
1 Std. 10 Min
Crema batida rápida
5min
Focaccia - Demo presentadores
35min
Crema batida insuperable
30min