Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71.2 g
- Tłuszcz
- 47.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2 godz.
Galletas de jengibre
1h 30 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Merengue suizo
15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Masa sablé
10 min
Merengue suizo
10 min
Merengue italiano
20 min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Alfajores
1h 30 min
Daiquiri de frutos rojos TM6
5 Min
Pay de limón
3h 30 min