Urządzenia i Akcesoria
Harina sin gluten para todo uso
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1000 gramos
Składniki
-
300 g de arroz
-
400 g de fécula de maíz
-
300 g de fécula de tapioca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 gramos
Sód
23 mg
Białko
53.8 g
Kalorie
14610.5 kJ /
3492 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
25.6 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
793.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Bisquets sin gluten
1 godz. 30 min
Baguette sin gluten
2 godz.
Harina de arroz
5 min
Pizza sin gluten
1 godz.
Harina de almendras
30 min
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Chapati sin gluten
30 min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Pan alemán sin gluten
3 godz.