Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Wartości odżywcze
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 793.9 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 25.6 g
- Sód
- 23 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Bagels sin gluten
1u. 50min
Leche de coco
5min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h