![Harina sin gluten para todo uso Harina sin gluten para todo uso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2655d25053e518ea65ebe1935d37f56d/Derivates/6554ab41cb1545ea58529ece272cecb6bef54374.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Wartości odżywcze
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 793.9 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 25.6 g
- Sód
- 23 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3h
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30 min
Baguette sin gluten
2 Std.
Bagels sin gluten
1h 50 min
Brownies sin gluten
45 min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Harina de arroz
5 min