Salsa de queso de cabra y berros
TM31 TM5 TM6

Salsa de queso de cabra y berros

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 50 g de piñones, tostados
  • 1 diente de ajo
  • 130 g de berros, sólo las hojas
  • 50 g de aceite de oliva
  • 200 g de queso pecorino de cabra fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • pimienta negra molida, al gusto

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1585 kJ / 377 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
32 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy