![Salsa de queso de cabra y berros Salsa de queso de cabra y berros](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/661EEBA4-8F16-438B-8A16-B9FEC2011F90/Derivates/7AAB0737-9C14-40EA-9028-FAB0B17C23B9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de piñones, tostados
- 1 diente de ajo
- 130 g de berros, sólo las hojas
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de queso pecorino de cabra fresco
- ½ cucharadita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1585 kJ / 377 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Filete a la pimienta
20min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Pasta de té limón
10 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Untable de pepino y ricotta
10 min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1h 30min
Tarta de limón
2h
Mantequilla de cítricos
10 min
Huevos poché con mole vegano
1h