Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine

Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine

3.8 584 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de bananes (2), en rondelles
    250 g
  • de yaourt nature à 0% m.g.
    125 g
  • œufs
    2
  • de flocons d'avoine
    80 g
  • de noix de coco déshydratée et râpée
    3 c. à soupe
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de pépites de chocolat noir
    25 g
  • beurre pour le moule

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250 kcal / 1044 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...