Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine

Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine

3.8 626 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de bananes (2), en rondelles
  • 125 g de yaourt nature à 0% m.g.
  • 2 œufs
  • 80 g de flocons d'avoine
  • 3 c. à soupe de noix de coco déshydratée et râpée
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 25 g de pépites de chocolat noir
  • beurre pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1044 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...