
Urządzenia i Akcesoria
酒釀松阪豬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片200 克
-
蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段70 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)20 克
-
酒釀3 大匙
-
蒜頭 切片1 顆
-
醬油15 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
125 kcal /
522 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan