酒釀松阪豬

酒釀松阪豬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 松阪肉 利用叉子戳洞,切斜片
    200 克
  • 蒜苗 取蒜綠部分,切5公分段
    70 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約5公分)
    20 克
  • 酒釀
    3 大匙
  • 蒜頭 切片
    1 顆
  • 醬油
    15 克
  • (蒸煮用)
    500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 125 kcal / 522 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...