Urządzenia i Akcesoria
Rice milk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 15 min
1450 g
Składniki
-
brown rice100 g
-
raw almonds (see Tips)60 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
coconut oil (optional)45 g
-
honey (optional)50 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1450 g
Sód
1229.3 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
5231.3 kJ /
1250.3 kcal
Tłuszcz
77.7 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
41.8 g
Węglowodany
130.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Baked pâté
3 godz.
Gluten free plain flour
5 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Coconut milk
5 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Oat milk
25 min