Cheesecake (vegan)

Cheesecake (vegan)

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 porzioni

Składniki

Base
  • 150 g di biscotti secchi vegan
  • 60 g di burro di soia
Crema
  • 125 g di yogurt di soia dolce
  • 60 g di cocco disidratato grattugiato
  • 200 g di tofu delicato a pezzi
  • 30 g di fecola di patate
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
  • 100 g di panna di soia dolce
Copertura
  • 100 g di panna di soia dolce
  • gocce di cioccolato q.b. per decorare

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.5 g
Kalorie 1238 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...